Cash en zo

Update je bankieren-app

07/02/2019

Je bankieren app op je telefoon actueel houden is erg belangrijk. Er worden vaak nieuwe beveiligingsmaatregelen doorgevoerd in de app. Om er zeker van te zijn dat ik altijd de meest actuele versie van de app op mijn telefoon heb staan update ik de bankieren app automatisch.

Goed beveiligd in ieder geval. En soms levert dat leuke verrassingen op.

Ik weet het nog goed dat ik onverwachts een melding in mijn scherm te zien kreeg met de vraag of ik ook mijn hypotheek in de app wilde weergeven. Ik twijfelde even. Waarom zou ik dit willen? Er verandert maandelijks iets, maar dat kan ik ook prima via de website raadplegen. Toch was ik nieuwsgierig en klikte ik op de banner in de app. Ik zag de actuele hoogte van de hypotheek, het maandbedrag van de totale hypotheek en de twee leningdelen. Ook de gegevens van onze woning en de betaling stonden in het scherm. Het zag er prima uit.

Op de leningdelen kun je doorklikken. En nu komt de echte verrassing. In een cirkeldiagram zie je precies hoeveel je afgelost hebt bij de annuiteitenhypotheek en hoeveel er is gespaard in de bankspaarhypotheek. Wow! Dat is pas eens mooi inzichtelijk gemaakt.

Alle excels en grafieken die ik braaf iedere maand bijhoud zijn ineens minder leuk. Alleen voor de historische cijfers zijn ze nog wel handig. Het hebben en houden van overzicht wordt op deze manier heel erg eenvoudig! Wat een top functionaliteit is er toegevoegd aan onze internetbankieren-app.

Ik ben vanaf dag 1 fan.

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie